Samen op zoek naar jouw beste kop. .

de heerlijkste koffie, altijd perfect geserveerd.

Laat je gegevens achter en Wilco neemt zo contact met je op.

Laat je begeleiden door een koffie expert.

Of je nu je eigen koffiehuis wilt openen, je werknemers op kantoor wil verwennen met de beste koffie of een barista zoekt voor op je event….

Wij helpen je graag verder om de ultieme koffie experience naar je klanten te brengen.

Horeca

Een blend die alleen in jouw zaak geserveerd wordt? Samen gaan we opzoek naar de koffie die het best bij jouw zaak past.

Kantoor

Door onze samenwerking met Jura Professional zet je met een druk op de knop de perfecte kop koffie. Laat je klanten voelen dat ze bij jou aan het juiste adres zijn.

B2B

Onze koffie verkopen in jouw zaak? Bouw mee aan een duurzame koffieketen en onderscheid je van de concurentie met een uniek product..

Events

Opzoek naar de ultieme barista experience op je event, trouw of personeelsfeest? Wij komen met onze koffie fiets ter plaatse en verwennen iedereen met een heerlijk bakje troost.

Koffiebrander & Barista

Wilco Dees

De perfecte kop koffie in een handomdraai. Met zijn jarenlange ervaring in de koffiesector heeft Wilco de juiste knowledge en tools om voor iedereen de meest gepaste oplossing te vinden. Hij zit graag met je samen om te luisteren naar wat je op zoek bent.

In 2015 startte hij als barista, waarna hij de koffiemicrobe helemaal te pakken had. Met de branderij helpt hij nu al twee jaar lang zijn klanten het beste uit hun bonen te halen.

Koffie kar event
Koffiebrander Brugge Specialty

Wat klanten zeggen over ons

“Wilco is een echte koffie specialist Hij nam de tijd om met ons samen te zitten en stap voor stap te kijken welke koffie oplossing het beste was voor onze zaak. Onze klanten bestellen nu vaker een tweede kop koffie en we krijgen geregeld complimenten over de smaak. "

Steve Anderson

“Het is altijd aangenaam samenwerken met Dees Koffiebranders. Kwaliteit en eerlijkheid staan voorop. Ook als er problemen zijn waar ze niet aan kunnen doen helpen ze mee in het zoeken naar een oplossing."

Nick Broughton

“Nu we Dees Koffie serveren op kantoor laten we zonder extra moeite een extra goede indruk achter bij onze klanten. De opzet van de Jura machine was simpel en door de uitleg van Wilco waren we zo vertrokken."

Aleesha Watkins

Laat je gegevens achter en Wilco begeleidt je graag naar jouw perfecte kop koffie.

Bedankt!

We komen zo snel mogelijk bij je terug.

Kan het echt niet langer wachten?
Bel ons dan op +32 494 467 306