Professionele klanten

We ondersteunen bedrijven van A tot Z, van het kiezen van de juiste espresso machine tot molens, het samenstellen van de best passende koffie en  opvolging en ondersteuning om te zorgen dat de koffie ook altijd goed loopt. 

Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar om dringende problemen op te lossen (waar mogelijk). Loopt de machine vast, lukt het schuimen plots niet meer of is iets mis met het water? We stellen alles in staat om dit zo snel mogelijk op te lossen door samen te zoeken naar het onderliggende probleem en zo de juiste mensen te kunnen inschakelen (9/10 kunnen we het zelf oplossen, maar natuurlijk niet altijd).

Events, Bedrijfsfeesten, trouwfeesten & festivals

Wil jij net dat tikkeltje meer op jouw event, bedrijfsfeest, trouwfeest of festival? Wij kunnen jouw gasten voorzien van kwalitatieve lekkere koffie van onze koffiekar!

BaristaEventKar

Opleidingen voor horeca personeel

ik voorzie iedereen die met ons kiest samen te werken van een gratis opleiding voor 2 personeelsleden om een basis te leggen. Zo wil ik de kwaliteit van mijn product garanderen en kunnen we er zeker van zijn dat overal waar Dees geserveerd wordt de kwaliteit hoog ligt. Daarnaast zijn we ook altijd bereid extra opleidingen te voorzien indien nodig of springen we bij als freelance barista waar nood is. 

Deze bedrijven gingen je voor

Kies jij ook voor kwaliteit?