Professionele klanten

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) koffie voor in je restaurant, hotel of kantoor? Wij helpen je graag op weg!

Alle onze koffies worden in kleine batches gebrand in de binnenstad van Brugge. Hierdoor voorzien we onze klanten altijd van kraakverse koffie en dat smaak je. Het inkopen van onze koffiebonen doen wij samen met Belgische importeurs die transparantie bieden op het handelsproces. Zo zijn we er zeker van dat al onze koffies bijdragen aan het verduurzamen van de koffiesector.

Bovendien zitten we graag met je samen om te kijken welke boon het best past bij jouw type zaak. Zo hebben we onder andere de mogelijkheid om een blend samen te stellen speciaal voor jouw zaak. 

Door onze jaren ervaring als Barista in zowel high-volume als kleinere koffiebars hebben wij voor iedere zaak gepast advies achter de hand. 

Alle onze koffies vallen onder het ‘Specialty Coffee’ segment.

Vul onderstaand formulier in en we nodigen je graag uit in onze branderij om onze koffie voor zichzelf te laten spreken. 

DSC_9182

Koffie-machine keuzestress?

Ook hier helpen we je graag stress-vrij vooruit! 

We zitten graag eens met je samen om te luisteren hoe je zaak eruit ziet. Vervolgens bekijken wij welke machine(s) er volgens ons het best zouden zijn in jouw situatie. Zo ben je zeker dat je een machine koopt die werkt zoals je verwacht. 

Event Barista Brugge - Specialty Koffie

Opleidingen voor horeca personeel

Geen ervaring met het zetten van koffie? Geen zorgen! Wij voorzien al onze nieuwe klanten van een gratis workshop ‘Espresso & Latte-art Technieken’. Op deze manier willen we ervoor zorgen dat al onze klanten met een gerust hart van start kunnen gaan. Daarbovenop hebben wij de zekerheid dat onze koffie overal lekker uit de machine loopt.

Deze bedrijven gingen je voor